Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kipukkadtunk Soroksáron

2010.05.23Az első meccsen még minden rendben volt, a mozgékony ügyes kis csapat ellen sikerült nyerni:

DMTK - Soroksár '2000  2:0 
gól: Dékány, Egyed


DMTK - Gyáli BKSE 0:2   jobb volt a Gyál, nagyon ügyesen játszottak, mi viszont a szezon leggyengébb játékát nyújtottuk egytől egyig.


DMTK - Sori '99  1:4   1:1-ig partiban voltunk, de aztán győztek a fizkiálisan jobb vendéglátók. A mieink azzal voltak elfoglalva, hogy a 14-es sz. játékos 97-es, a amásik meg 98-as születésű. 1:1 után átszaladtak rajtunk a középpályán, aztán ez lett a vége.
gól: Szabó Z.


DMTK - Gyáli Lurkó 1:1     
gól: Dékány
Ha itt nyertünk volna, akkor a 3. hellyel még takarózhattunk volna, így viszont nagy a kudarc, bár így elvettük az első helyet a Gyáltól, és odaadtuk a Sorinak. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a Gyál jobban megérdemelte volna.

20 perces meccsek voltak, a nagy meleg miatt, - és hogy folyamatosan játszani kellett  - 2 csapatnyi játékossal mentünk, mindenki szerepelt, de mindenki tudása alatt játszott ma. Múlt csütürtökön még dícsértük a csapatot, most viszont nem sok midenkit lehet. Hutvágner Geri, Kaltenecker Bazsi, és Dékány Szabi szerepelt talán átlagon felül, bár Szabi is  tudása alatt nyújtott ma, más kérdés, hogy attól még a csapat motorja volt így is. Hutvágner Gergő kapta a legjobb kapus díjat, gratulálunk neki!


Köszönjük a meghívást, a nagy meleg ellenére is jól éreztük ( egy ideig ) magunkat, kár az eredményhirdetésen történt közjátékért, amiért - már ami a mi részünket illeti - elnézést kérünk. Talán ha egy kicsit gyorsabban számolják ki a pontokat a végén a tűző napon, vagy ha az egyik ellenfél csapatot is észreveszik, akik pfújolásra biztatják a mi játékosunkat, majd aztán az ő pfújolásukat is észreveszik....Vagy az is lehet, hogy ha nem nőnek ilyen nagyra a Sori játékosok, akkor ez nem történik meg.
Ez a hazai pálya, meg az is, hogy kérdőre vonták a 2000-es születésű kapusunk életkorát.

a szálka és a gerenda esete, ugye...

 

Mi elnézést kértünk!

A végeredmény:

1. Soroksár
2. Gyáli Lurkók
3. Gyáli BKSE
4. DMTK
5. Soroksár '2000

Gratulálunk a sportsikerekhez!