Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Valentin kupa Dömsöd --- II. hely a Bp. Honvéd mögött!!!

2010.02.15

Az SZTK elleni edzőmeccs kínos vereségét a csapat minden bizonnyal kiheverte, a Sportbálat viszont az apukák egy része nem annyira, de a lényeg, hogy  kellő önbizalommal felvértezve indultunk el Dömsödre a kupa helyszínére. A csapat kiegészült a korábban hiányzókkal, kivétel Mayer Petike, aki még mindig a jól megérdemelt ( szülői ) eltiltását tölti.
Úgy látszik a csapat nagy részét a nagy tét lelkesíti, és a játékosok igazi versenyző típusúak, mert az ominózus edzőmeccsen tapasztalt hozzáállással most nem volt baj, és a csapat nagyszerű játékkal feledtette a korábbi fiaskót.

Az első meccsen parádés játékkal vertük a házigazda Dömsöd csapatát 1:0 arányban.
Már elhittük, hogy minden rendben van, amikor a második meccsen a Pereg elleni első félidőben a játékunk teljesen szétesett, de mégis, ami nem volt eddig ránk jellemző, hogy hatalmas szívvel vesztett állásból sikerült mégis 2:1 arányban nyernünk.  2 meccs 2 győzelem. Készültünk a Bp. Honvéd csapatára, akik a meccsünk előtt tömték ki a házigazda Dömsöd vegyes csapatát.!!! 25:1-re.

Hégner Zoli mesteredző  a meccs előtt soha nem látott meccsprémiummal ( a jól értesültek csokit emlegetnek! ) is megpróbálta motiválni a fiúkat, ami végül óriási csatában egy szoros, kiegyenlített meccsre 0:2 volt elég a - valljuk be - most még jobb lehetőségekkel bíró fővárosi nagycsapat ellen. 
A fiúk nagyszerűen teljesítettek, megérdemelt az ezüstérmünk!

Kép
Csapatunk góljait most Levi, Gyuresz és Robi szerezték, ( Robi sistergős bombáitól hangos egyébként tegnap óta egész Dél-Pest megye ) míg a csapat legjobbja és leghasznosabb tagja kétségkívül Szabi volt, örülünk, hogy visszatért a csapatba.
Tegnap az is bebizonyosodott, hogy ha valaki a játékkal foglalkozik, akkor annak meg is lesz a jutalma, mert Sanyika egy kivételtől eltekintve nagyon koncentrált volt az egész torna során, nagy bravúrokat bemutatva lett a torna legjobb kapusa.
Köszönjük a Dömsödnek a szervezést, jövőre is jövünk!

 


Gratulálunk!

A   CSAPAT: 
( a kép minőségéért elnézést kérünk, azt Robi fater múlt századbeli fotómasinája követte el.)

Kép

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(Zoli fater )

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.