Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nupi házi döntő a tegnapi edzésen

2010.03.31

Az "A" csapatból hiányzott Híves Levi, helyette az U9 ből leigazolták Szántó Tomit csatárposztra, míg a "B" csapatban Szabó Marci helyett Mayer Peti szerepelt, ill. Berényi Tomi helyett az NB III-as felnőtt csapat üdvöskéje Kovacsik Tibi bizonyíthatta Króner Petinek, hogy helye van a nagycsapat kezdőjében. Kovacsik Tibi centerhalfként szűrte meg az ellenfél támadásait, és kitűnő labdákkal hozta helyzetbe Mayer Petit és Egyed Robit.
A kényszerű változtatásokhoz az "B" csapat alkalmazkodott jobban, Egyed Robi góljára Szabó Zotya tudott csak válaszolni, a szünetben így 1:1.  
A második félidő elején Kovacsik Tibi próbálta magára felhívni a lelátón helyet foglaló Króner Peti figyelmét megindulásaival, de Dékány Szabi mindvégig jól szűrt. Mayer Petinek ennek ellenére is sikerült betalálni, újra vezet a "B", megrogyott az "A". Ezután Kovacsik Tibi elfáradhatott, nem bírta már azt az óriási tempót, amit a csapatok diktáltak, kénytelen volt kiállni. Miután "kivették a féket" a csapatból, Mayer Peti újabb gólt rámolt be, és a végén Egyed Robi adta meg a kegyelemdöfést az "A" csapatnak Gyuresz "legnagyobb bánatára".

DMTK "A" -DMTK "B" 1:4

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Gyuresz "legnagyobb bánatára".

(Gyuresz fater, 2010.03.31 20:39)

Elég baj ez