Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A sípszó mentette meg Némedit !

2011.03.09

Alsónémedi SE - Dunaharaszti MTK  1-1 (1-0) G.: László Dominik (Villa)

Az első félidőben Milcsevics 11-est védett ! Kissé enervált kezdés után nehezen tért magához csapatunk.cimg4102.jpg

Janesz és Kriszti biztosan uralta a tizanhatosunk környékét, támadóinknak viszont meg gyűlt a baja az ellenfél "nagyra nőtt" hosszúléptű védőivel szemben, sokszor hiába kapott Pavlisz, Egyed, Erdélyi, Kaiser - területre bepasszolt labdát esélyük sem volt befutni azt. Kevés voltg a futómennyiség, az 1-1 -es megnyert párharc. Szabi ismét nagyon sokat dolgozott, talán a passzai erejére lehetett csak panasz. Üde színfolt volt Ficsor Győzi (2000-es) becserélése, aki nagyon agilis, agresszív játékával jelezte, hogy a jövőben komolyan számolhat vele Hégner mester. Kerekes Balázs beállása után uralta a középpályát, és szeme volt labdáinak, többször sikerült kiugratnia a szélsőket, amikből életveszélyes kontrát tudtunk vezetni többször.                                                           Szintén egy kontra támadás több kapura lövés után Doninik elé került a játékszert könyörtelenül a hálóba spinyózta. A slusszpoén az lett volna, ha egy szöglet után Pavlisz négy méter előnnyel lépte át a felezővonalat , robogva a kapu felé, de a spori - aki az ellenfél edzője - ngyon sportszerűen lefújta a találkozót.

Szép volt fiúk ! Csak a TIKA !cimg4107.jpg

 

 

 

 

 

Íme egy ideillő megszívlelendő tanulságos szösszenet

nem akárki -Ihász Antal- szájából :

A március 16-án a századik születésnapját csendben, békében ünneplő Vasas minap hetvenedik életévét betöltő legendája nagyon is fontos gondolatokat osztott meg a közvéleménnyel.

„Jól nem esett, de miért sértődtem volna meg? Ő volt az edző, nem is akármilyen.”
Mindezt Baróti Lajossal kapcsolatban említette a sportnapilapnak adott terjedelmes interjújában, hiszen a szintén legendás szövetségi kapitány – kívülről nézve legalábbis úgy tűnhetett – néha alaposan kibabrált a futballistával.
A másik két mondat szintén megszívlelendő. „Jöttek a szögletek egymás után, én pedig rendre derékba fejeltem az érkező csatárokat. Elszégyelltem magam, és hazatérve keményen dolgoztam az emelkedésemen.”
A fenti két tézis elvben időtálló, gyakorlatban csak remélhetőleg az.
Hírlik, az egyik patinás egyesület két, amúgy kiváló képességű labdarúgójának a faliújságról kellett megtudnia, hogy hipp-hopp, átkerültek a második számú csapathoz – az elsőtől.
Fiúk, ugye nem kell mondanom, én hogyan cselekednék? Inam szakadtáig harcolnék, megtriplázott erővel, a sértődést pedig meghagynám másnak. Hátha egyszer az edző egyszer majd mindkettőtök fülébe azt súgja, amit anno Baróti Lajos Ihász Antaléba: „…veled szemben van lelkiismeret-furdalásom”…

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.