Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Véget ért a bajnokság, elérkezett az uborkaszezon! Sajnos! VISZONT! Minden vég, valami újnak a kezdete is egyben! Használjuk ki a nyarat azzal, hogy intenzíven készülünk az előttünk álló őszi megmérettetésekre, és barátaink között töltünk néhány napot, hetet. Újra lesz focitábor, ezúttal is napközis rendszerben, napi 2 edzéssel tarkítva gondoskodnak az edzők arról, hogy jól érezzétek magatokat!

A turnusok:
Júl. 05.-től ( hétfő ) Júl. 09.-ig ( ELSŐ TURNUS )
Júl. 12.-től ( hétfő ) Júl. 16.-ig ( MÁSODIK TURNUS )
Júl. 19.-től ( hétfő ) Júl. 23.-ig ( HARMADIK TURNUS )


A programok idén is sokrétűek lesznek, még nem tudunk véglegessel szolgálni, de az biztos, hogy: Reggel 8 órakor érkezés A délelőtti edzés: 9,00-10,30, utána szabad foglalkozás, ping-pong, fürdőzés ( medence lesz a pályán ) playstation, psp, mozi, fagyizás.... Dél körül ebéd A délutáni edzés: 14,00-15,30, majd uzsonna! Szeretettel várnak Benneteket a szakedzők: Reibl Ádi, Kovacsik Tibi, Szemán Lali, Hégner Zoli és még sokan mások...
Szóljatok a többieknek is, akik még nem tudnak róla, legyen az igazolt játékos, vagy csak haver a suliból, vagy szomszéd... Mindenkit várunk! Reméljük a foci VB is a sportág jó propagandája lesz, és még többen kapnak kedvet, hogy elkezdjenek focizni!
Egy turnus ára 13 ezer forint az étkezésekkel és a programokkal együtt.
Várunk akár 3 hétre is, szólj a többieknek, szüleidnek.

Jelentkezés Rózsika néninél a 06/70-234-50-87, vagy Hégner Zoltán mesteredzőnél a 06/20-952-97-64-es számokon lehet. A jelentkezést a létszám felmérés miatt lehetőség szerint kérjük komolyan venni!

Jelentkezés és egyben befizetés a turnusok előtti csütörtökön 18,00 - 20,00 -ig a DMTK pályán Rózsika néninél.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.