Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A vasárnapi 2. hely összesítésben bronzérmet ért a vegyescsapatnak a Főnix kupa utolsó játéknapján

2010.06.15

Csapatunk Gödöllőre látogatott az utolsó játéknapon.

A Budakeszi csapata nem tudott eljönni, így 4 ellenféllel szemben kellett úgy megvívni a harcot, hogy egyre javuló formánknak köszönhetően érmes helyezést érjünk el.
Az első 2 meccsen szinte az egész csapat tudása alatt játszott, mert hitehagyottan, önbizalom nélkül lézengtünk a pályán és nem találtuk a ritmust. A Dunakanyar ellen az utolsó percben egy vitathatatlan büntetőtől fosztott meg bennünket a spori, miután Mayer Petit buktatták a büntetőterületen belül. A spori nem látott szabálytalanságot, üzenjük neki, hogy Petike azóta sántít. Nem gond, ezen nem múlott végül semmi.
Dmtk-Dunakanyar 0:1
A 2. meccsen a Helyi Gödöllői FISE már 2:0 -ra vezetett, amikor Gyuresz szépített a szünet előtt 1 perccel egy kapu előtti kavarodás után. Hégner mester a szünetben alapos fejmosást tartott, mert a 2. félidő végére már az igazi arcát mutatta a csapat. Szabó összjáték után Marci hozta vissza a reményeket. a Vége: Dmtk-FISE 2:2
A Tököl ellen beindult a focisuli, 3:0-ás félidő után 9:0 a vége, többeket már pihentetett Zoli bá az utolsó sorsdöntő meccs előtt. Dmtk-Tököl 9:0, g.: Kála (3), Marci (2) Dékány (2) Gyuresz, Mayer,
Az utolsó meccsen a Jászfényszaru ellen igazi presztizs csata volt várható az öszetett 3. helyért, és sikerült nekünk behúzni a meccset. Dmtk-Jászfényszaru 2:1
Gyuresz egyéni játékból először szögletből mattolta a kapust, majd egy távoli lövésébe csúsztatott bele egy védő a mi nagy szerencsénkre.

Értékelések:

Hírmondó többször állt kint a kapuból, a gólokat ezért kapta. Vagy gyorsan meg kell nőnie, vagy jobban kell az ilyen helyzetekben ügyelnie. K-2 áthatolhatatlan volt, bár elszórt néhány labdát.( most kaptuk a hírt, hogy az utolsó meccsen szerzett sérülése eredményeképpen sajnálatos módon kéztörést szenvedett. A CSAPAT SIKERÉÉRT MÉG A TESTI ÉPSÉGÉT SEM KÍMÉLTE!!!! ) jobbulást és mielőbbi felépülést kívánunk neki! )
Dankó kicsit fáradtan mozgott az előző napi vendégjátéka miatt ( SZTK), de így is ellátta a feladatát rutinból. Bazsi mellett nem igazán tudtak elmenni, jól védekezett, emellett sokszor segítette a támadásokat is, bár egy kicsit statikusan mozgott. Gyuresz az első 2 meccsen nem találta a ritmust, de aztán összeszedte magát, gólokat lőtt, és egyéni alakításokból eldöntötte az utolsó sorsdöntő meccsünket is. Szabi volt csapatunk legjobbja, ma is nagyon hasznosan és jól játszott. Zotya hasznosan játszott, de a gólokkal most adós maradt. Kála a Tököl ellen brillírozott, a többi meccs bizonyos periódusaiban néha azonban eltűnt elől, csak várta a forintos labdákat. Marci élt a bizalommal, gólokat lőtt, de sok helyzetet ki is hagyott. Mayer Peti a sérülése miatt keveset játszott, de lőtt egy önbizalomnövelő gólt.

Csapatunk ezzel a 2. hellyel megszerezte a z összetett 3. helyezést.

1. Dunakanyar Szentendre
2. Gödöllő FISE
3. Dunaharaszti-Taksony vegyes
4. Jázfényszaru
5. Tököl
6. Budakeszi

A torna legjobb kapusa a Tököli srác volt, elnézést, hogy nem emlékszünk a nevére.
A torna gólkirálya Nagy Zoárd ( Dunakanyar )
A torna legjobb játékosa pedig Dékány Szabolcs ( Dunaharaszti MTK ) lett!!

A Főnix kupa válogatottjába pedig 2 játékosunkat ( Dékány Szabolcs és Dankó Krisztián )
is beválogatták!

Gratulálunk az egész csapatnak, azoknak is, akik ma nem tudtak eljönni, és a különdíjasoknak is!

Képek később!


 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.