Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Főnix Bajnokság II. forduló Leányfalu

2010.04.18

Csapatunk a bajnokság második fordulójára a megye II- es Leányfalu cseppet sem ideális, játékra teljesen alkalmatlan pályájára látogatott 2010.04.18.-án. A pálya talaja zsombékos, kopott, játék helyett a küzdés és vagdalkozás dominált a résztvevő csapatoknál.         

Keretünk : Kapus : Szöllősi Márk

                   Mezőnyjátékosok : Gayerhosz Kadosa, Szántó Tamás, Szendi Krisztián (K-2), Tóth György, Dékány Szabolcs, Dankó Krisztián, Bús Patrik, Kreisz Ákos, Nagy Dániel.

Első csoportmérkőzésünk a jól összeszokott, általunk már jól ismert Dunakanyar Fc ellen zajlott. Rögtön a mérkőzés elején három Gyuresz helyzet volt, de hol a labda pattant fel a lövés pillanatában, hol a kapus hárított. Az első félidőt abszolút mezőnyfölényben játszottuk. A második félidőre átszervezte csapatát Szabados Tamás -ellenfelünk edzője. Közelebb álltak támadóinkhoz, Kadosa és Nagy Dani már nem tudta úgy megjátszani a széleket,  ők kezdtek nyomni minket. A védelmünk magabiztos játékkal hiúsította meg támadásaikat. Dankó, K-2, Bús . Szabi jól szűrte a támadásokat, de a zsombékos pályán a passzaink rendre rövidek pontatlanok voltak. Egy kipattanó labdát sikerült ellenfelünknek bekanalazni 0-1. Ez is lett a végeredmény.

Kép

Második mérkőzésünk a Jászfényszaru ellen zajlott. A meccset végig kézben tartottuk, az első félidő közepe táján Dékány Szabi hatalmas átlövés bombájával vezetést szereztünk, nemsokkal rá ellenfelünk megint egy kapusról kipattanó bekanalazásával kiegyenlített. Szántó Tomi 2001- esünk nem illetődött meg, szigorú játékával vétette észre magát. Kreisz Ákos többször okozott galibát ellenfelünk kapuja előtt. Gyuresz a beállítása pillanatában K-2- től kapott egy gyönyörű bedobást - úgy ahogy kell - elé pontosan , kis igazítás után menthetetlen felső kapufás gólt ragasztott 2-1 ide. Eztán már csak őriztük a csoport második helyet.

A harmadik helyért a Budakeszi Akadémia csapatával játszottunk. Ellenfelünk kellemetlen, agresszív játékot játszott. Az első percben egy tízméteres emeléssel vezetést szereztek, a második percben Gyureszt buktatták a félpályánál, az érte járó szabadrúgást maga a sértett ragasztotta a felső léc alá. Eztán ment az adok- kapok tovább. Előbb Gyureszt talpalták le - csere, majd Bús Patrikot kellett cserélni talpalás miatt.Egy támadásuk végén kapusunkat Márkot fejbelőtték , aki magatehetetlenül feküdt  arcán. Védelmünk leállt, az ellenfél ezt kihasználva bekotorta a vezető- ellenben nagyon sportszerűtlen gólját. Tanulság : addig nem állunk le míg a bírói sípszót nem halljuk. ! E szerencsétlen gól , megfogta csapatunkat , elvette önbizalmunkat, törvényszerűen kaptunk mégeggyet, mely szintén nem szépségdíjas akciógól volt .  Végeredmény 1-3. A kitűzött 3. helyhez képest negyedikek lettünk.

Kép

Az ötödik helyért Tököl- Jászfényszaru 1-7 !

Legközelebb Tököl rendezi a versenyt, ott majd jobb körülmények közt jobb játékkal fogunk bizonyítani ! Köszönet a szülőknek, edzőnknek akik nem sajnálták idejüket, pénzüket , vasárnap délelőttjüket arra, hogy csapatunkat - csemetéinket fuvarozzák , buzdítsák . Kövessük minél többen példájukat !
Csak így tovább !

Hajrá TIKA !

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.