Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


DMTK - Dabas 0 : 1 (0:0)

2010.05.21

Tegnap délután az Ócsai körzet U11-es bajnokság  fiatal bajnokait, Dabast láttuk vendégül. Joggal tartottunk a mérkőzéstől, mert gyermekeink az elmúlt hetekben igencsak rapszódikus teljesítményt nyújtottak. Újlengyelben pl. sziporkázó játékkal 7:1-re nyertek, aztán itthon a gyengébb csapatnak tartott  Alsónémeditől kaptunk ki simán 4:1 -re úgy, hogy azon a meccsen csak momentumaink voltak. 

Lassan telt a mérkőzés eleje, nagyon izgultunk, hogy beleszaladunk-e a késbe, avagy a jó formáját sikerül-e a csapatnak állandósítani. A kezdőből ezúttal kimaradt Hujder Zsolti, ill. betegség miatt hiányzott Híves Levi házi gólkirályunk.

                                        Hírmondó

K2                                       Dankó                          Botond  (Bazsi)

Tóth Gyuresz (Kerekes ) Dékány                      Szabó Z.  ( Schmidt Oli )       

                                              Egyed  ( Kálazi )

A legoptimistább várakozásainkat is felülmúlták a srácok, mert az első percek tapogatozó játéka után magukhoz vették az irányítást, és bár eleinte főleg mezőnyjáték folyt a pályán, a fölényünk a félidő közepére már 2 - 3 Egyed helyzetben is megmutatkozott. 

Robi ezúttal majd megszakadt a pályánKép
Sanyika jól és magabiztosan védett, K2 hozta a szokásos brusztolós, hajtós, kemény játékát, Krisztike ügyesen, rutinosan  és magabiztosan irányította a védelmet, Boti egész jól belejött a végére balhátvéd poszton, Szabi nagyon sok labdát szerzett , és jól játszotta meg azokat, Gyuresz agilis volt, sokszor futott el a jobbszélen, Zotya rengeteget futott, besegített a védekezésbe, labdákat szerzett, elöl Robi pedig nagyon labdabiztosan futbalozott, 3 helyezete is volt, de azok sajnos kimaradtak. 


Támadás!
Kép

ZotyaKép visszazár

A 2. félidő közepén kicsit felbátorodtak a vendégek, kijöttek a szorításból, vezettek ők is néhány támadást, és bár nem teljesen váratlanul, de egy szöglet utáni fejesből megszerezték a vezetést.  Cserékkel próbáltunk még a végére frissíteni, de már nem történt változás, mert a vége előtt 1 perccel a szépreményű kis Kála futott el, de kimaradt a ziccer, elhamarkodattan lőtt.

Kála ziccereKép 

Összességében elmondhatjuk, hogy egy nagyon színvonalas, jó mérkőzésen a döntetlen igazságosabb lett volna, mert több helyzetünk volt és játékban is a bajnokcsapat fölé nőttünk. 
A múlt heti Gyáli BKSE ellenei elmaradt meccsünket valószínüleg nem játszuk le, mert a gyáliak rendkívül szoros meccsnaptárába nem fér már bele egy újabb időpont.. Mindegy, mi ott elkönyvelünk egy szép győzelmet, és akkor azt mondhatjuk, hogy a középmezőnyben végeztünk ( 4 győzelem, 5 vereség +5-ös gólkülönbséggel ) az első "tapasztalatkereső" bajnoki félévünkben. 

Gratulálunk a csapatnak, köszönet  Hégner Zolinak, Kovacsik Tibinek, és persze a szülőknek, hogy kialakult egy ütőképes gárda, amely most már néha-néha szemre is szépen tud játszani. 

A jövő héten megpróbáljuk szóra bírni az edzőpárost, hogy értékelje a mögöttünk hagyott félévet, a csapatot, játékosokat, kinek miben kell fejlődni, mire kell odafigyelni...

A fakók meccsén ( 3. félidő ) 7:2 ide

Sokat fejlődtek a gyermekek, reméljük a jövő is hasonló szép eredményeket hoz majd. 
Először is Szobaton Sorin a Pünkösdi tornán.


Szép volt fiúk!  TIKA-TIKA...

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

wa1907@yahoo.com

(Robifater, 2010.05.30 22:24)

Szép lassan nyélbe kellene ütni az értékelést.