Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Fiatal csapatunk pontot érdemelt volna!

2010.09.29

 adatbank.mlsz.hu/pr01/p01_jegyzokonyv_nez.asp

Fiatal csapatunk újra egy nagy erőpróbára készült, ezúttal "pontos" reményekkel indultunk harcba a Dunakeszi ellen, miután Vácon nagy gólkülönbségű mérkőzésen kaptunk ki.
A mérkőzés úgy is indult, ahogy elképzeltünk. Meddő mezőnyfölényben játszottunk a nagyobb, jobb fizikumú ellenféllel szemben.
Kép
Helyzetekig is eljutottunk, sőt egy Szabó - Hírmondó - Híves akció végén Levi ziccerben ment kapura, de a végig indiszponáltan bíráskodó fiatal spori les címén - tévesen - megállította a góllal kecsegtető akciónkat. A sporinak egyébként megköszönhetjük, hogy majd minden játékosnak megtanította a szabályos partdobást, néha már-már komikus volt, ahogy a csapatok egymásnak adták a lasztit, a bedobást gyakorolva. Visszatérve a játékra: vendégoldalon még nagyon el sem jutott az ellenfél a kapunkig, mégis megszerezte a vezetést az első játékrész közepén. Milcsevics és Dankó nem értették meg egymást, öngól a vége, 0:1
Semmi gond, a csapat felállt ebből a sokkból, néhány támadásig el is jutottunk a Dékány, Firnigel tengelynek köszönhetően. A félidő végére mezőnyfölényünk végre góllá érett, igaz nem a "mezőnyjátékból", hanem egy pontrúgásból. Egy 30 méteres szabadrúgást helyezett az ellenfél kapujába Erdélyi Bálint. Így aztán 1:1- gyel mehettünk az öltözőbe a jól megérdemelt pihenőre.
A 2. félidő elején még mi támadtunk, Erdélyi Bálint "szabadból" újra veszélyeztetett, de felső kapufa a vége, sajnos!
Kép
A sok támadásban azonban úgy elfáradtunk, hogy egyre inkább magunkra húztuk a szünetben 3-as minőségi cserével felfrissített vendégegyüttest.
Ez döntött is, mert a vége előtt egy szemre is gyönyörű ellentámadás végén megszerezte a győzelmet jelentő gólt a nagyon lelkes, és némileg - ha mással nem is, de 1 évvel biztosan - előttünk járó DKUSE együttese.
Az első félidőben produkált játék azonban reménykedésre adhat okot, sajnos rutintalanságunknak is "köszönhető", hogy nem szereztünk pontot egy verhető ellenféllel szemben.
Most pihenő következik, mert a következő hétvégén szabadnaposak vagyunk, de utána a Monort látjuk vendégül. Hajrá Fiúk, fel a fejjel, ahogy Hégner Zoli mondta meccs után:
"Így ki lehet kapni!"

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.