Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


További őszi meccsek címszavakban, visszatekintés

2010.11.30
       
       
       
       
 

 

 

2010.10.20

Monori SE

- Dunaharaszti MTK

3 - 2

2010.10.16

Százhalombattai VUK SE

- Dunaharaszti MTK

18 - 0

2010.10.23

Dunaharaszti MTK

- Vác Városi LSE

0 - 4

2010.10.30

Dánszentmiklós KSK

- Dunaharaszti MTK

4 - 2

2010.11.07

Dunaharaszti MTK

- Érdi VSE

0 - 2

2010.11.13

Dunakeszi Vasutas (DKUSE)

- Dunaharaszti MTK

3 - 0

 

 

Az érdi mérkőzésünk után - a battai csúfos vereség kivételével - már egy olyan csapat küzdött a meccseken, amilyet elképzeltünk. Bár minden relatív, de  magukhoz képest sokat passzoltak a fiúk, próbálták a labdákat megjátszani, a nagyobb, erősebb ellenfelüktől nem féltek annyira, mint korábban, nem illetődtünk meg annyira, mint előtte, fokozatosan fejlődtünk, még ha ez az eredményekben nem is látszódott meg annyira. A csapat összeállításokra az volt a jellemző, hogy a tavalyi csapat, tehát majdnem csak a 99-es korosztály játszott, néhány meccsen egészültünk ki 2-3 idősebb játékossal. Ez a félév sajnos elment az "akklimatizálódással", azzal, hogy próbáltak a srácok alkalmazkodni egy 2,5-szer akkora pályához, mint azelőtt, nagyobb ellenfelekhez. Tavaszra, ha nem is növünk meg addig, egészen biztos, hogy pontokat szerzünk majd, addigra a megtépázott önbizalmunk a téli kispályás tornákon reményeink szerint visszajön majd a korosztályunk! meghatározó csapatai ellen. Az utolsó meccseinken több pontot is szerezhettünk volna, de ezt az őszi idényt feláldoztuk a csapatépítés érdekében.
Hégner mesteredző szerint előbbre tartunk, mint korábban azt elképzelte, és szép ( sokkal szebb ) tavasz elé nézünk.
Végezetül egy személyes élményt szeretnék megosztani: Dunkeszi idegenbeli meccsünkön ( ahol ugyan 3:0-ra kikaptunk ) A Faterok csapat néhány meghatározó tagja fültanúi lehettünk egy beszélgetésnek, amit az ellenfél focihoz értő szülei folytattak. Hosszasan beszélgettek a játékunkról, melynek lényege az volt, hogy fiatal csapatunk mezőnyben nagyon jól és ügyesen passzol, és tavaszra vagy őszre egészen biztos, hogy szép sikerekben lesz részük. Tudásban saját csapatuk fölé helyezték fiainkat, de nem azért mert udvariaskodni akartak, ( nem is tudták, hogy "hallgatózunk" ) hanem mert tényleg így gondolták. Hajrá fiúk, még így is szép volt!
Köszönjük  Zoli bá!, köszönjük Tibike!

 Jövőbeni "más irányú" elfoglaltságaim, ill. "érintetlenségem" miatt  ezúton lemondok krónikás szerepemről, melyet mindig is nagyon szívesen csináltam, csináltuk Gyurival, de mostantól András kezébe adjuk a karmesteri pálcát, ezzel együtt a felelősséget is, hogy egyben tartsa ezt a szépreményű társaságot és segítse a csapatot! Természetesen mikor ráérünk, szívesen segítünk...
Mégegyszer köszönünk mindent Hégner Zolinak és Kovacsik Tibinek!

Zoli fater

   
       
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.