Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Vereség Vácon!

2010.09.16

Vác - DMTK  10:0 ( 4:0 )

Sződliget, 20 néző

Gruttó–Szendi (Hujder 52.p), Dankó, Kaizer, Bábik (Kerekes a szünetben),- Dékány, Kecskés, - Szabó Z.,  Firnigel (Szegedi 60.p), Hírmondó ( Mannheim 67.p ), -  Híves  ( Szabó M. 45.p )

Kép

Habár az eredmény nem azt mutatja, mégis azt mondhatjuk, hogy az idősebb, jobb játékosokból álló, esélyesebb hazai csapat ellen helyenként biztató játékkal rukkoltunk elő, néhányan egészen jól teljesítettek. Első számú kapusunk ma nem tarthatott velünk, így Gruttó Levi, aki a maga 130 cm-ével a másfél méternél magasabban szálló ( 6 gól ) labdák ellen sajnos tehetetlen volt. Az első félidő végén, a 30.perc környékén Híves Levi iramodott meg, majd hagyott ki egy ziccert 0:2 -nél, fölényben játszott a Vác, de jól tartottuk magunkat. Aztán jött 2 magas labda, és már 0:4 a félidőben.

Kép

A második félidő elején ismét elkaptuk a fonalat, ám mindez csak néhány szép labdakihozatalra volt elég, illetve arra, hogy 10-12 percig nem kaptunk újabb gólt. Aztán, amikor már végképp eldőlt a mérkőzés ( 0:6 ),  Hégner mester lehívta a pályáról az U14-ben is szereplő játékmesterünket Firnigelt ( holnap játszik az U14, ezért Bábik után ő is pihent ) . Ezt követően a csapat kicsit kiengedett, az ellenfél támadói többször is a szélső hátvédeink mögé kerültek és magas labdákkal, beadásokkal veszélyeztettek, aminek meg is lett az eredménye, csak futottunk az eredmény után. 0:10 -nél nem sokkal a vége előtt felcsillant a remény, hogy a becsületgólunkat megszerezzük. Sanyika ugratta ki remek ütemben Zotyát, aki a kifutó kapus mellett 16-ról ugyan elgurított, de a bal kapufa hárított. Nem sokkal később a frissen beállt Szegedi elé került a labda az ellenfél 16-osánál, a kapu üres volt, de Bence sajnos "eltörte" a labdát.

De nem csüggedünk, mert helyenként biztató momentumaink is voltak, szombaton javítunk Érden!

Nem baj srácok! lesz ez még jobb is, figyelembe véve, hogy sokaknak ez volt az első igazi nagypályás meccsük,  rosszabbra számítottunk.

Egy igen hosszú út első nagyon nehéz állomásán jutottunk ma túl és a jókedvünk is megmaradt!

Kép  
Mivel csapatunk fiatalabb a vetélytársainál, ezért csak jövőre lesz igazán esélyünk, de hiszünk benne, hogy lesznek már idén is szoros meccseink és szerzünk 1-2 szép győzelmet a Pest megyei Kiemelt bajnokságban!

Szombaton Érden javíthatunk, ahol kimondva, kimondatlanul a pontszerzés a célunk!

Kép

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Mindent bele !

(Gyureszfater, 2010.09.17 15:05)

Mindent bele srácok !
Azt a kevés helyzetet be kell lőni !